ASMITEC


ASMITEC té àmplia experiència en la construcció i subministrament d’elements metàl·lics per a empreses dedicades al prefabricat de formigó.

El nostre objectiu és facilitar i millorar les tasques i rendiments productius dels nostres clients, adaptant-nos a les seves necessitats específiques i donant el millor servei.

VISUALITZA TOTS ELS NOSTRES VÍDEOS AL CANAL DE YOUTUBE D'ASMITEC

 


TOTES LES NOTÍCIES
 


26/01/2016

ASMITEC OBRE DELEGACIÓ A FRANÇA
Asmitec preveu augmentar la seva presència a França  al llarg  d´aquest any 2016.
L´objectiu es estar al costat dels nostres i de futurs clients en aspectes tècnics i d´atenció personal. 

 

 


04/07/2015

ASMITEC SL REALITZA LA CONSTRUCCIÓ I MONTATGE DE 2 PASSAREL·LES PEATONALS A L'ESTACIÓ BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT

En el marc de les obres de construcció de l'estació d'alta velocitat BARCELONA SAGRERA, s'ha adjudicat a Asmitec SL la construcció de dues passarel·les metàl·liques de 40m y de 53m de longitud amb la finalitat de facilitar el pas de peatons entre els carrers Joan Comorera y Sao Paulo de Sant Andreu. Junt amb la cimentació i pilars necessaris per al suport de les noves passarel·les es realitza la fabricació de les mateixes entre els mesos de maig i juny del 2015 procedint posteriorment al seu muntatge per a la seva finalització a principis de Juliol.

La construcció d'aquesta passarel·la suposa una millora estratègica en la connexió entre Sant Andreu y la zona "La Maquinista" afectada amb motiu de les obres en l'estació de Sant Andreu Comtal. Per a la fabricació d'aquestes passarel·les, Asmitec SL aplica els controls de seguretat y les normatives establertes en UNE-EN 1090-1:2011 + A1 y UNE-EN 1090-2, que fan d'ASMITEC SL una empresa líder en la fabricació d'estructures metàl·liques, caldereria, ponts i passarel·les.

Visualitza el vídeo en el nostre canal de Youtube: https://youtu.be/84k8vOftrqE

 

 
 


20/03/2015

El conseller  Felip Puig anuncia una inversió de 8 milions d'euros a Comforsa per enfortit el creixement a nivell internacional.

ASMITEC SL, és l´encarregada de la construcció de la nova nau ón s´encavirà la nova maquinària de Comforsa.

LLEGIR NOTÍCIA

 

 
 
 
 


ASMITEC SL - C/ Camí de la creu, 3 (17530) - CAMPDEVÀNOL (Girona) - Tel. (+34) 972 712 182 - Fax 972 712 197 - asmitec@asmitec.com - www.asmitec.com

 

SITUACIÓ